Pel Cami De L Aigua PDF

Descubre el libro de Pel Cami De L Aigua con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Pel Cami De L Aigua en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pel Cami De L Aigua y otros libros de Victor Verdu.
Enmarchaporlobasico.es Pel Cami De L Aigua Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,99 MB
ISBN
9788493652593

DESCRIPCIÓN

Segon poemari de Víctor Verdú; després de Fur infern, l’autor es mostra més depurat, bell i introspectiu. Pel camí de l’aigua està cridat a ser un llibre que perduri en el temps i, en paraules de Pep Paré, “fidel a un concepte pur de poesia entesa com a sistema de coneixement vital i sense serrells populistes, sentimentalistes o encadenaments a les modes del moment”. És un llibre no projectat, sinó que s’ha anat fent a base de poemes escrits durant un període llarg de temps i una part del sentit que té està lligada a aquest diàleg amb el temps. Pel camí de l’aigua és un procés de recerca a partir de la zona zero que constitueix Fur infern. Prenent com a model les teories postsimbolistes, la poesia és l’instrument amb què es porta a cap la indagació existencial. En aquest sentit, el llibre també és un diàleg amb la tradició poètica.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Pel camí de l'aigua és un procés de recerca a partir de la zona zero que constitueix Fur infern. Prenent com a model les teories postsimbolistes, la poesia és l'instrument amb què es porta a cap la indagació existencial. En aquest sentit, el llibre també és un diàleg amb la tradició poètica.

Les persones, els animals i les plantes necessitem l'aigua per viure. Sense aigua no hi hauria vida. Es pot trobar aigua: al mar, als rius, als llacs, al gel, a la neu, als salts d'aigua, a la pluja...

LIBROS RELACIONADOS